01.12.2018 / Premiera pilznera z Browaru Sabotaż x Mięsna uczta w Warzywniaku

Zapraszamy na premierę, to znaczy, na pierwsze w historii grupowe picie pilznera z Browaru Sabotaż. Nigdy jeszcze takiego nie było!

Jest to premiera podwójna, gdyż pierwszy raz będzie można we Wrocławiu spróbować seitanowego, wegańskiego mięsa od Lokal Vegan Bistro, które już niedługo pojawi się w ich internetowym sklepie.

Dania z seitanem od Lokalu przygotuje ekipa z Warzywniaka, więc macie potrójną gwarancję smaku. Na miejscu dwa dania do wyboru, oba w zestawie z premierowym piwem i premierowym mięsem, w atrakcyjnej cenie.

Tego dnia Warzywniak czynny od 13 do 23, kuchnia do 20, lub do wyczerpania zapasów.

Sobota, 1 grudnia 2018
Warzywniak, plac Grunwaldzki 18
Wrocław

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *